PIETBUXUS, Buxusspecialist !
Buxusspecialist ! Buxus voor groothandel, hovenier & particulier.

U bent welkom op de kwekerij. Ons aanbod voor de groothandel is o.a. te vinden op FloraXchange en Var-B. Hoveniers kunnen ook op de kwekerij terecht voor hun Buxus: struiken, kant en klaar hagen maar ook bollen, kegels en vormen. De particuliere klant kan zowel offline terecht op de kwekerij als online in onze webwinkel. Wij garanderen altijd een een mooi, breed en kwalitatief hoogwaardig product! Daarnaast kunt u op ons rekenen voor deskundig advies en goede informatie.


Hoveniers en groothandel

Wat we doenBuxuskwekerij Piet Smits b.v. kweekt al meer dan 35 jaar Buxus in verschillende soorten en maten voor de groothandel in heel Europa. Sinds 2002 is de afdeling PietBuxus ontstaan waar u als particulier rechtstreeks Buxus kunt kopen. Afgelopen jaar in 2015 is daar een webwinkel bijgekomen onze de naam UwBuxus.nl waar consumenten met het gemak van het bestellen en bezorgen direct in eigen tuin kan profiteren van dezelfde voordelen als wanneer u naar de Buxuskwekerij zou komen. Want ook hier geldt: Alles voor uw buxus en kwaliteit staat voorop!

 

AANBOD GROOTHANDEL WEBWINKEL PARTICULIER  Gratis Advies Brief Haag kant en klaar SPONSORING

Telefoonnr Groothandel 0653736663
ook whatsapp
—–

Openingstijden Particulier

maandag t/m donderdag : 10-12 & 13-17 uur
vrijdag : 10-12 & 13-16 uur
zaterdag : 10-12 uur
buiten deze tijden op afspraak mogelijk

De particulier kan ons bereiken op het nummer: +31(0) 6 23 64 19 46
ook whatsapp

Gemak dient de mens, ik help u graag een handje op weg

Een beetje hulp bij de verzorging van uw BuxusInformatie voor langer plezier en zorgeloos genieten van uw buxus!

PLANTEN/POTEN  VOEDING  WATER  SNOEIEN BESCHERMEN

Ons assortimentEen korte omschrijving van de Buxus in ons assortiment kijk in het menu 'over Buxus', daar vindt u uitgebreide informatie de rassen die wij kweken.

Informatie en up-datesPiet houdt u graag op de hoogte of het nu gaat over hoe u uw Buxus het beste verzorgt of wanneer het het beste moment is om uw Buxus te voeden of de watergift te geven. Piet staat u met raad en daad ter zijde, met de Buxus adviesbrief! maar ook hier! Dus houdt u van Buxus hou dan deze pagina in de gaten, dan hoeft u niks te missen!

1 February 2019
5 & 6 februari Beurs bij Groen Direkt

a.s. dinsdag en woensdag 1e beurs van het seizoen stand nr 238 ! Buxus * klein/groot * struik/vorm

17 January 2019
Afgelopen week diverse partijen bonte Buxus opgepot.

Deze week een bonte week ! We zijn alle bonte Buxus sempervirens Elegans aan het oppotten. #struiken #bollen en #piramiden/kegels. #verkoopklaarvoorhetvoorjaar  Op onze Facebook pagina heb ik meer foto staan.

14 December 2018
nu ook hele grote Buxus leverbaar

Op de foto lijken de Buxus vrij klein. Maar ze zijn 2,5 á 3 meter boven de pot gemeten. Deze maand opgepot in 600 liter kuipen ! Leverbaar vanaf mei volgend jaar als de kluit doorgeworteld is.

15 October 2018
From Boskoop

De kwekerij ligt in Hazerswoude Dorp samen met Boskoop en Reeuwijk vormen we Greenport Boskoop. Het label From Boskoop is het merk dat onze planten vakkundig gekweekt zijn in deze regio. Meer info op www.fromboskoop.nl

Pietbuxus, maar het is niet alleen Piet ツ natuurlijk...Buxuskwekerij Piet Smits BV is een familiebedrijf en daarin ligt onze kracht. PIETBUXUS is hiervan een onderdeel, geboren uit een project van Piet junior die tijdens zijn studie op zaterdagen de Buxuskwekerij open stelde voor particulieren.

Ilona
Chris
Kees
Piet
Piet Sr (Gepensioneerd)
Laura
Piet jr.

 

Neem contact met ons opU krijgt altijd binnen één werkdag een reactie van ons terug!

Ons adres:

Galgweg 1 | 2391 MV Hazerswoude Dorp

Direct contact:

Phone: +31(0)6 2364 1946
Email: info@pietbuxus.nl

U kunt tweetal bestanden meesturen om uw vraag of opmerking te onderbouwen, deze kunnen echter maximaal 500kb per stuk zijn en wij kunnen enkel GIf | JPG | JPEG of PDF bestanden ontvangen. Wij vragen u hiermee rekening te houden.


Ons adres: Galgweg 1 | Hazerswoude-Dorp | NederlandZeer centraal en in overleg is bezorging uiteraard mogelijk!

Top