PIETBUXUS, Buxusspecialist !
4 March 2016

Like, Deel en win AKTIE

Like UwBuxus de Facebook pagina en deel de actie en win een 60 tot 70CM grote Buxus Green Balloon!!

| Like, Deel en win AKTIE
4 March 2016

 

 

Like, deel en win! een Buxus Green Balloon van maar liefst 60/70CM

LIKE UWBUXUS OP FACEBOOK!

Kent u hem al de Buxus Green Ballon?

 

De Buxus Sempervirens Green Balloon is in de begin jaren 90 geselecteerd en veredeld door Piet Smits Sr. uit de Buxus Sempervirens Suffruticosa.

Het resultaat zijn prachtige Ballon Buxussen. De Buxus Sempervirens Green Balloon groeit zoals de naam als zegt in de vorm van een ballon, zonder te knippen! Qua groei zit de Green Balloon tussen de dwergsoorten en de normale Buxus Sempervirens in. Toch heeft Buxuskwekerij Piet Smits BV al prachtige ovale bollen/ballonnen ter grote van 120CM in het assortiment.

In het voorjaar zit de Green Balloon helemaal vol met nieuw fris groen blad hij blaast zich als het ware zelf op. Een fantastische aanblik zo vanaf de Pasen tot eind mei is het een lust voor het oog.

Buxus Sempervirens Green Balloon / Like, deel en win Buxus Sempervirens Green Balloon / Like, deel en win Buxus Sempervirens Green Balloon / Like, deel en win

Naast de ballon/druppel vorm is de Green Balloon prima te snoeien in bol vorm of in een compacte haagvorm tussen de 20 en 40cm hoogte.

Licht: zonlicht – halfschaduw
Bodem: weinig eisend, doorlaten, kalkrijk

Omdat de Green Balloon vanwege zijn vorm ook door zou kunnen gaan als EI en het vanaf de Paasdagen echt een feestje wordt wat betreft de frisse kleur die de Green Balloon laat zien. Maakt Piet voor U rond Pasen altijd een mooie aanbieding. Kan u nog wachten of bestelt u hem vandaag al?

Top